Paakarin Pojat - OJY (3 - 4)

Aika: 9.10.2021 11.00
Paikka:
Sarja: 4.divisioona

Kauden avausottelu korona-pandemian jälkeen ja joka jätkä intoa täynnä. Aloitettiin ottelu vahvasti Kaarelan uudessa salibandyhallissa ja siirryttiin johtoon 3 minuutin kohdalla. Kauden avausmaalista vastasi Allu ja Lauri syötti maalin. Vastustaja sai ottelun tasoihin 6 minuutin pelin jälkeen. Blokattiin laukaus, mutta rebound kimposi suoraan vastustajalle takatolpalle ja siitä tyhjiin tasoitus. Erän lopussa mentiin vielä johtoon, kun Teemun torjunnasta pallo kimposi Petrille, joka juoksi soolona koko kentän läpi ja pisti pallon pussiin. Toinen erä aloitettiin myös vahvasti ja maalinedushässäkän päätteeksi Joonas vei meidät 3-1 johtoon Petrin saadessa syöttöpisteen. Sitten tuomarit tekivät muutaman virheen ja jättivät viheltämättä selviä tilanteita. Meidänhän oli sitten jokaisen niistä mainittava ja niin pelifokus hävisi ja vastustaja alkoi hiipimään lähemmäksi. Pari pomppua meni heille ja peli oli kolmannen erän puolessa välissä tasan 3-3. Saatiin ylivoima ottelun lopussa, mutta se oli todella kateissa vielä ekassa pelissä, pallo ei liikkunut ja vedettiin epätoivoisista paikoista. Vastustaja pääsi täysilukuiseksi ja kävi kuittaamassa vielä yhden maalin, poikittaissyöttö ja suora laukaus. Oltiin 0,5s myöhässä ja Teemu ei ehtinyt torjuntaan myöskään. Vastustajalle voitto, mutta esitys meiltä oli tappiosta huolimatta erittäin positiivinen. Voitto olisi ollut otettavissa ja piste vähintään olisi kuulunut meille.