Paakarin Pojat - Pauhu (5 - 3)

Aika: 9.10.2021 13.00
Paikka:
Sarja: 4.divisioona

Peli alkoi meiltä vahvasti. Pidettiin palloa ja luotiin paikkoja todella paljon. Viimeistely jäi ontumaan joko pakkeihin, ohilaukauksiin tai viimeisempänä hyvin pelanneeseen vastustajan maalivahtiin. Erän lopussa vastustaja menikin 1-0 johtoon minuutti ennen erän loppua komealla kuviolla, jossa vetopaikka pelattiin toiseen aaltoon ja sieltä pakki lämäs yläkulmaan. Jatkettiin toinen erä samaa vahvaa pelaamista ja loppujen lopuksi se palkittiin, kun Joni H:n nousun ja laukauksen reboundin Lauri pääsi lyömään sisään. Meidän 2-1 johtomaali olikin sitten jotain erikoista. Vastustaja lähti maalin takaa liikkumaan päädyssä sivulle ja ajatteli avata keskustaan sentterille syötön. Sami houkutteli pakin antamaan sen syötön, mutta pyöräyttikin itse mailansa selän takaa ja löi pallon suoraan syötönkatkosta maaliin ohi hölmistyneen maalivahdin. Vastustaja kuitenkin sai hetkeä myöhemmin pelin tasoihin vaparikuviolla. Pian tämän jälkeen vastustajalle tuomittiin 5min rangaistus kun heidän pelaajansa juoksi maalivahdin alueen läpi osuen samalla Teemua päähän. Teemu kunnossa ja ylivoima myös. Meidän oma penkki kannusti raivoisasti taputtaen ja nyt pallo liikkui hienosti. Lopulta Allu leikkasi keskelle ja ampui ranteella etuyläkulmaan. Maalin edessä loistavaa maskia teki Masa. Pari minuuttia ennen ottelun loppua saatiin hyvä pyöritys vastustajan päätyyn. Allu pelasi päädystä viivaan Juusolle, joka ampui suoraan syötösä maalille. Teemu ohjasi laukauksen pakin kautta Laurille takatolpalle joka pienellä syöksyllä ylettyi palloon ja löi sen sisään. Vastustaja pelasi ilman maalivahtia ja onnistui vielä kaventamaan 4-3 samanlaisella kuviolla kuin ensimmäisessä maalissa. Sinetin ottelulle löi Joonas tyhjiin pakin puikoista ja tolpan kautta. Ottelun jälkeen jätkät olivat erittäin hyvillä mielin peleistä ja tuntui, että jatkettiin hyviä pelejä siitä mihin ennen pandemiaa jäätiin.

Tehomiehet: Lauri 2+0 ja Teemu 0+2
0 - 114:02VastustajaVastustaja
1 - 124:38Nihti LauriHeinonen Joni
2 - 130:40Nenonen SamiEi syöttäjää
2 - 234:23VastustajaVastustaja
3 - 2 (yliv.)35:48Lundberg AlexSoppi Teemu
4 - 243:14Nihti LauriSoppi Teemu
4 - 344:09VastustajaVastustaja