Paakarin Pojat - IBK Stadibandy (5 - 11)

Aika: 16.12.2023 13.00
Paikka: Esport Arena
Sarja: 4.divisioona

Todella kova vastustaja jälleen vastassa. Oli kuitenkin erikoinen peli, kun ovet olivat avoimia molempiin suuntiin. Mentiinkin 1-0 johtoon kun Juha torjui Allun puoliksi läpi ja Allu pisti pallon yläkulmaan. Sitten vastustaja saikin muutaman helpon maalin ja se olikin vain ajankysymys, että tekevät muutaman lisää kun painoivat päälle koko ajan. 5-1 vastustajalle ekan erän jälkeen. Toka erä oli maltillisempi, tosin paikkoja oli edelleen molemmilla. Vastustajalle erä 3-1 ja tilanne 8-2 ennen kolmatta erää. Kolmas erä alkoikin räväkästi kun suoraan aloituksesta Teemu teki maalin, 4s ehti erää kulua. Petri teki seuraavan jo minuutin päästä ja Allu jatkoi tästä minuutin päästä. Tilanne 8-5 ja toivo heräsi, että tullaan vielä. No vastustaja iski 17s edellisestä, joten 4maalia tehtiin 2min 57s erän alusta. Vastustaja ei hellittänyt enää ja koko peli niille 11-5.

Tehomies: Allu 2+0