Paakarin Pojat - Ugglyducks (2 - 2)

Aika: 26.11.2023 13.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: 4.divisioona

Sarjakolmonen vastassa, ajateltiin että puolustustaistelu tulee. Ottelu olikin todella tasainen. Meillä ei ollut mitään hätää, pallo liikkui ja pelattiin hyvin. Vastustaja oli välillä jopa helisemässä meidän pyörittäessä peliä, mutta ei saatu tehtyä paikoista maaleja. Ottelun ensimmäiset maalit tulivat vasta toisen erän puolessä välissä kun ensin mentiin johtoon 1+0, vastustaja tasoitti ja heti perään mentiin taas johtoon 2-1. Tämä jatkuikin ihan kolmannen erän loppuhetkille saakka. Vastustaja pelasi kuudella hakien tasoitusta. Allu sai pallonriiston ja lähti nousemaan laitaa pitkin ylös. Vastustajalla yksi pakki pelin alla. Teemu oli keskellä vapaana, taisi pikkuisen huudonkin antaa ja pyytää palloa. Allu kuitenkin haastoi pakin ja veti rystyllä, maalin ohi. Vastustajan pelaaja ehti kulmaan palloon ennen Teemua, yksi pitkä poikkisyöttö kentän läpi ja vastustajan laukaus etukulmasta sisään peittelyistä huolimatta. Pienestä oli voitto kiinni, mutta todella hyvä peli kuitenkin ja kauden eka piste!

1 - 018:38Sjöholm Petri Krykov Juri
1 - 121:04VastustajaEi syöttäjää
2 - 123:16Jokisalo KennetHeinonen Joni
2 - 244:53VastustajaEi syöttäjää
12:04Saaranen Joni2 min
Tiilikainen Teemu: 20 torjuntaa
Vastustaja: 16 torjuntaa