Paakarin Pojat - LaPa ll (3 - 6)

Aika: 21.1.2024 10.00
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: 4.divisioona

Lähdettiin pelaamaan puolustuksen kautta ja liikuttamaan palloa. Onnistuttiin siinä hyvin ja mentiinkin Petrin hienolla harhautuksella 1-0 johtoon. Saatiin blokattua laukauksia ja pelattiin hyvin. Vastustaja onnistui kuitenkin tekemään pari maalia, josta ei kuitenkaan lannistuttu. Juuri ennen erän loppua tehtiin tasoitusmaali. Toinen erä alkoi myös hyvin ja mentiin minuutin pelin jälkeen johtoon Laurin hienolla laukauksella. Kahden erän jälkeen 3-2 johdossa ja peli todella hyvin hallussa. Vajaa 5 minuuttia pelattu 3 erää ja Kentsu loukkaantui harmittomassa tilanteessa. Tästä lamaannuttiin koko joukkueen voimin ja vastustaja iski ensin tasoihin ja muutaman minuutin välein 5-3 johtoon. Paikkoja saatiin luotua, mutta ei päästy enää kaventamaan. Vastustaja teki vielä yhden ja koko peli 6-3 heille. Hyvä peli kuitenkin meiltä ja asenne oli kohdillaan.

Tehomies : Lauri 1+1

1 - 001:55Sjöholm Petri Nihti Lauri
1 - 105:11VastustajaEi syöttäjää
1 - 210:34VastustajaEi syöttäjää
2 - 214:35Hälvä JoonasKrykov Juri
3 - 216:12Nihti LauriSoppi Teemu
3 - 334:27VastustajaEi syöttäjää
3 - 437:54VastustajaEi syöttäjää