Paakarin Pojat - Helsinki United lll (5 - 6)

Aika: 21.1.2024 18.00
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: 4.divisioona

Koko päivän tauko välissä ja sen huomasi. Vastustaja meni nopeasti 2-0 johtoon ja oltiin aika kujalla alussa. Pikku hiljaa lämmettiin ja päästiin peliin mukaan. Saatiin kavennusmaali, jonka vastustaja kuittasi nopeasti rankkarista. Erän lopussa rankkarituomiot tasoihin ja Juri kiepautti veskarin kahville ja pallon maaliin. Saatiin peli tasoihin toisessa erässä, tosin vain minuutin ajaksi. Vastustaja teki vielä toisen ja 5-3 tilanteessa erätauolle. Aloitettiin erä alivoimalla, mutta suoraan aloituksesta aloitusvoitto taaksepäin, vastustajan kahden pelaajan imeminen meidän puolustukseen josta syöttö ylöspäin ja Joni S lämäsi heti puolen kentän jälkeen kavennuksen. Erän lopussa toinen alivoima meille ja tällä kertaa oli Joni H:n vuoro iskeä alivoimalla peli tasoihin. Vastustaja teki kuitenkin ylivoimamaalin ja ankarasta yrityksestä huolimatta (5s jäljellä, 4vs1 hyökkäys vastustajan päähän) ei saatu tasoitettua peliä. Tässäkin pelissä oli todella hyvä asenne ja yritys, paremmalla viimeistelyllä peli olisi ollut meille selkeästi.

Tehomiehet: Juri 2+1, Joni H 1+1