Paakarin Pojat - EBL (3 - 7)

Aika: 17.1.2009
Paikka: THT-Center
Sarja: 5.divisioona

Vastassa sarjakakkonen EBL, joka edellisessä kohtaamisessa löi meidät heti ekassa erässä (6-0). Nyt päätimme olla heti valmiina & pelata tarkkaan & fiksusti. EBL tuli päälle kolmella kentällisellä, mutta ei saanut mitään aikaan. Eka erä meille hienosti 1-0. Toka erä jatkui samaan malliin & EBL joutui siirtymään peluuttamaan vain kahta kenttää. Teimme toisen maalin ajassa 26.00 & lisäsimme vastustajan ahdinkoa. Valitettavasti juuri tokan erän lopussa (29.00) EBL teki meidän omasta virheestä maalin. Lähdimme kolmanteen erään 2-1 johdossa, mutta sitten alkoi tapahtua. Vastustajan kova karvaus alkoi tuottaa tulosta & taas meidän virheitämme he pääsivät rankaisemaan. Vika erä meni EBL:lle rumin lukemin 6-1. Pelasimme koko ottelun vajaalla (9), joten yhtä pelaajaa olisi kaivattu.
1 - 014:48Lintu-Aaltonen MarkoHonni Kari
2 - 0 (yliv.)26:00Niskanen PetriHonni Kari
2 - 129:00VastustajaVastustaja
2 - 231:56VastustajaVastustaja
2 - 333:52VastustajaVastustaja
2 - 438:00VastustajaVastustaja
2 - 538:23VastustajaVastustaja
2 - 641:42VastustajaVastustaja