Paakarin Pojat - KD 2 (1 - 9)

Aika: 11.10.2009
Paikka: Esport-Center
Sarja: 5.divisioona

Eka erä & ajassa 01:49 meille rankkari, mutta Jukka ei saanut palloa pömpeliin. Täytyy jo tässä sanoa, että KD:n veskari oli erinomainen & tuntui torjuvan kaiken. Vastustaja oli liikkeellä paremmilla jaloilla, mutta pystyimme varjelemaan omaa maalia aina erän loppuun, kunnes ajassa 13.37 kaveri onnistui (tosin korkealla mailalla). Toka erä alkoi murheellisesti & he tekivät 11 sekunnissa kaksi maalia (kimpoili usean pelaajan kautta). Koetimme sinnitellä mukana, mutta huonoin tuloksia & toka erä KD:lle 4-1. Kolmas eräkään ei saanut meidän dieseliä toimimaan & siinä 4-0 pataan & koko ottelu 9-1 turpaan. Juhaa ei tästä rökäletappiosta voi syyttää, sillä kaveri tuli usein ylivoimalla meidän maalille. Kuulimme myös, että osa KD:n pelaajista oli pelannut viime kaudella 2.divarissa.
0 - 113:37VastustajaVastustaja
0 - 215:38VastustajaVastustaja
0 - 315:47VastustajaVastustaja
1 - 317:49Krykov ValeriLippojoki Kai
1 - 420:10VastustajaVastustaja
1 - 520:51VastustajaVastustaja
1 - 635:37VastustajaVastustaja
1 - 738:59VastustajaVastustaja