Paakarin Pojat - Greasers II (4 - 4)

Aika: 3.10.2010
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: 5.divisioona

No johan oli ottelu. Peli alkoi hienosti & kellon näyttäessä 1.02, Greasers johti jo 2-0. Tässä vaiheessa näytti pahalta. Ekaan erään tuli heille vielä yksi onnistuminen & tilanne 3-0.

Tokaan erään saimme yritystä & tunnetta, ehkä hieman liikaakin. En muista milloin viimeks kentällä oltaisiin huudettu tuomareille & vastustajille yhtä paljon. Tosin siihen oli syynsä, sillä tuomarikaksikko ei todellakaan ollut ajan tasalla. Selkään taklaukset & potkimiset maalin edessä oli sallittu. Tuomarien kommentti siihen, miksi näihin ei puututtu oli "en nähny". Kuuman pelin toka erä meni kuitenkin meille 2-1 & tilanne oli 4-2 Greasersille.

Kolmannessa erässä kovaa pelaaminen & möykkä jatkui. Tiukan väännön tuloksena pelin aivan lopussa tuli meille kaksi onnistumista & lähes voitolta tuntunut tasapeli 4-4.

Erikoismaininta Jukka 2+0, Vallu 0+2 sekä Jari, jonka eka turnaus maalissa sujui erinomaisesti.

0 - 100:34VastustajaEi syöttäjää
0 - 201:02VastustajaVastustaja
0 - 308:36VastustajaEi syöttäjää
0 - 421:11VastustajaVastustaja
1 - 422:38Lundgren JukkaKrykov Valeri
2 - 427:58Saaranen JoniSandelin Marko
3 - 443:37Lundgren JukkaLempiäinen Tomi
4 - 444:39Lundberg AlexKrykov Valeri