Paakarin Pojat - HaKa (3 - 6)

Aika: 23.10.2010
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: 5.divisioona

Ottelu tuttua Hakaa vastaan alkoi vanhaa kaavaa noudattaen. Vajaassa kahdeksassa minuutissa oltiin jo 3-0 tappiolla.

Tokassa erässä mentiin päästä päähän, mutta kumpikaan joukkue ei onnistunut maalinteossa.

Vikassa erässä kurottiin etumatka tilanteeseen 3-4, kunnes Haka otti ohjat käsiin & teki minuutissa kaksi maalia pakkipari Lampinen-Hellanto ihaillessa vieressä.

Ottelun vauhti oli koko ajan verkkainen, vastustaja, kuten mekin, pelattiin siististi eikä kenenkään tarvinnut möykätä kentällä. Meillä oli todella runsaasti maalipaikkoja, tolpat kolisi useampaan otteeseen, mutta avopaikoista vedettiin palloa taivaan tuuliin, jos palloon ylipäätään osuttiin.

Seuraavan kierroksen ottelussa Hakaa vastaan kannattaa (taas) ottaa pelaajat 22 & 21 erityistarkkailuun. Parivaljakko teki yhteensä neljä maalia & antoi neljä syöttöä ollen mukana kaikissa, paitsi yhdessä Hakan maaleista.