Paakarin Pojat - Erä V (6 - 9)

Aika: 15.1.2011
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: 5.divisioona

Olihan tääkin peli. Kallu ei pääsyt paikalle, kun oli loukannut nivusen, joten jouduimme pelaamaan yhdeksällä. Lisäksi Jari nukkui pommiin, mutta onneksi Juha oli tullu katsomaan peliä, joten saimme veskarin maaliin. Tosin ekan erän Juha joutui pelaamaan ilman kamoja ainoastaan kypärä päässä. Tokaan erään vaimo ehti sitten tuomaan kamat.

Sitten itse peliin. Pystyimme suojelemaan omaa maali aina ekan erän puoleen väliin, jolloin tarkka ylänurkkaveto meni maaliin. Vajaa minuutti & samanlainen taas meidän päähän. Vastustaja pääsi vetämään kummatkin vedot tosi läheltä. Muutenkin kaikki Erän maalit tulivat muutaman metrin sektorin sisältä. Joni teki maalin 2 sekuntia ennen ekan erän loppua, joten se Erälle 3-1.

Tokassa erässä  me saimme luotua paljon paikkoja, kuten koko ottelun ajan, mutta vedimme palloa avopaikoista yli, ohi tai päin veskari. Erä teki omista mestoistaan maalit & kuten sanottua, läheltä, joten toka erä vastustajalle masentavasti 4-1.

Vikaan erää saimme hieman ryhtiä peliin. Pääsimme kaventaman tilanteen lukemiin 5-7, mutta sitten ilman veskaa pelatessamme emme saaneet kavennusta aikaan, vaan Erä pisti kaks maalia tyhjiin. Vika erä meille 4-2, mutta koko matsi Erälle 9-6.