Paakarin Pojat - KT-98 (2 - 7)

Aika: 19.2.2011
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: 5.divisioona

Otteluraportti muodostuu pöytäkirjan & muutaman pelaajan jutustelun pohjalta (Kallu & Penni). Ekaks on sanottava iso "kiitos" ottelun toimitsijoille, joilta oli joko muste kynästä lopussa tai kädestä voimat. Niin heikosti oli kynällä painettu paperiin, että vastustajan maalien syntyajat on ihan arvailujen varassa. Lisäksi meidän pelaajalle nro 72 oli merkitty jäähy, vaikkei sellaista pelaajaa oo koko joukkueessa.

Sitten otteluun. Vastassa sarjakärki & meillä vajaa miehistö (1+9). KT tuli kolmella nuorella (eiköhän ne oo kaikki, kun katsoo meidän setien näkövinkkelistä) kentällisellä vastaan. Olivat koko ajan karvaamassa, mutta meidän peli sujui numeroiden valossa kaks ekaa erää loistavasti & kolmanteen erään tilanteessa 2-2. Vikan erän lopussa pieni notkahdus & erä KT:lle 5-0 & siten koko ottelu 2-7. Jari pelasi maalissa erinomaisesti niin tässä kuin tokassakin pelissä.

0 - 107:57VastustajaVastustaja
1 - 111:17Lampinen MarkoLundgren Jukka
1 - 218:09VastustajaVastustaja
2 - 229:38Saaranen JoniKällman Mika
2 - 337:51VastustajaVastustaja
2 - 438:50VastustajaVastustaja
2 - 543:28VastustajaVastustaja
2 - 643:36VastustajaVastustaja