Paakarin Pojat - Ässät (3 - 6)

Aika: 12.3.2011
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: 5.divisioona

Tää olikin ihan eri peli ku eka. Meitä pari pykälää korkeammalla oleva Ässät aloitti peli tehokkaasti meidän vielä nukkuessa. Ajassa 02.16 olivat tehneet jo kaksi maalia. Saimme rivit kuntoon & pidimme vastustajan kurissa. Erä heille 2-0.

Toka erä oli tiukkaa vääntämistä. Paikkoja oli kummallakin, mutta veskarit torju pallot. Meidän pienenä ongelmana oli Ässien iso maalivahti & laukausten huono osoite. Paikkoja kyllä oli. Toka erä 1-1.

Kolmanteen erään saimme hyvän yrityksen päälle & ajassa 40.34 Jukka teki alivoimalla maalin & ajassa 43.10 Lamppu kavensi tilanteeksi 3-4. Tämä ei kuitenkaan riittänyt vaan Ässät iski heti seuraavasta vaihdosta & peli oli siinä. Vika erä vastustajalle 3-2 & koko ottelu 6-3.

Koko ottelu oli kovaa vääntöä & varsikin Ässien karvaus & hyvä liike aiheutti meille vaikeuksia. Maalinpaikoisssa he saivat aina lihamuuria eteen & loput torjui veskari.