Paakarin Pojat Papat - Ylhäs Haudat (3 - 8)

Aika: 12.3.2017
Paikka: Tiikeri Areena
Sarja: Ikämiehet M45

Kauden tärkein ottelu näkyi mm. siinä, että saatiin Kimi ekaa kertaa peliin mukaan & Jukka oli saapunut paikalle 30 min ennen matsin alkua. Ottelun eka erä olikin tiukkaa vääntöä hyökkäysten vyöryessä päästä päähän. Pikkuhiljaa alkoi vastustajan parempi pelisuunnitelma purra & he onnistuivat tekemään kolme maalia. Meillä taisi olla kaikesta huolimatta paineita, kun ihan perusasiat eivät tahtoneet onnistua. Tokan erän alkuu saatiin kuitenkin tehtyä kaksi nopeaa maalia & pelaajien fiilis nousi, ehkä tästä voisikin tulla jotain. Tämän lähemmäksi emme päässeet, vaan Ylhäs Haudat jauhoi meidän puolustuksen hajalle & teki tokaan erään neljä maalia. Harvoin on meillä ollut niin monta kertaa vastustajan pelaaja täysin vapaana oman maalin kulmalla. Siitä on helppo pistää palloa tyhjään pussiin. Viimeiseen erään koetettiin vielä saada yritystä, mutta kun ei saatu palloa millään maaliin, niin vika erä vastustajalle 1-0 & siten koko ottelu 8-3.