Paakarin Pojat Papat - Tiikerit (6 - 6)

Aika: 10.3.2019
Paikka:
Sarja: Ikämiehet M50

Kahdella vaihtomiehellä sarjakakkosen kahta täyttä viisikkoa vastaan. 19 sekuntia & pallo Tiikereiden maalissa. Kahdeksan minuutin kohdalla 2-0 johtoon. Turun aurinkoinen päivä (tosin ei sitä hallissa huomannu) alkoi paistamaan meille. No ei, vastustaja nakutti vajaassa minuutissa pelin tasoihin. Toka erä tiukkaa, tasaista vääntöä. Paikkoja molemmilla jengeillä. Kolmanteen erään tasatilanteessa. Oltiin aivan erän lopulla vielä maalin johdossa, mutta sitten puolustuksen perisynti tässä(kin) turnauksessa eli veskari hoitaa vetäjän & pakki pallottoman miehen. Tätä sovittua sääntöä ei noudatettu & poikittaissyötön kautta pallo vapaalle pelaajalle & meidän maaliin. Erikoismaininta Janne, joka laittoi (taas) ilmaveivillä pallon maaliin & teki hattutempun (taas) & Vallu, joka pelasi ilman vaihtoja.

Tehomiehet: Janne 3+1, Vallu 1+2, Kaitsu 1+1