Paakarin Pojat Papat - VaNMKY (1 - 8)

Aika: 15.2.2020
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Ikämiehet M50

Namika oli haalinut kasaan kaikki mahdolliset pelaajat & vaihtopenkillä riitti äijää. Jouduttiin Namikan mankeliin, josta ei oikein päästy missään vaiheessa pois. Ekan erän alku ihan tasasta vääntöä, mutta sitten vastustajan pallonsiirtely & liike alko tuottaa tulosta. Eka erä 4-0 pataan. Toka erä tasasempaa, meillä myös paikkoja, mutta Namikalla lihamuuri maalilla & ei päästy siitä läpi. Meillä myös ongelmana puolustajien & hyökkäyksen liian suuri välimatka. Puolustus ei tullut, kuten toki oltiin sovittu, syvälle vastustajan alueelle & sitäkautta jäi pahin paine saamatta Namikan maalille. Oltiin ehkä liiankin varovaisia. Vika erä vielä 3-1 takkiin, joten 8-1 tappio kauden huonoimmalla pelillä. Missä oli vika, sen kun tietäs. Ei oltu aktiivisia, eikä haettu tyhjää paikkaa & eikä autettu kaveria.
0 - 109:33VastustajaVastustaja
0 - 210:57VastustajaVastustaja
0 - 311:37VastustajaVastustaja
0 - 413:27VastustajaVastustaja
0 - 515:17VastustajaVastustaja
0 - 630:49VastustajaVastustaja
1 - 638:21Krykov ValeriHartzell Kalle
1 - 741:46VastustajaVastustaja