Paakarin Pojat Papat - XL (6 - 8)

Aika: 7.3.2020
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: Ikämiehet M50

Out, out, out, out...viestejä tuli pitkin viikkoa. Jalkavaivoja & flunssaa. Onneksi saatiin sentään kaksi kenttää peliin, joista kolmella pelaajalla sellasia vaivoja, että matsi olis voinut päättyä jo ekaan vaihtoon. Onneksi näin ei käynyt. Oltiin jotenkin haluttomia & eikä saatu konetta käyntiin. Kaksinkamppailut hävittiin lähes aina. Tokaan erään 3-2 tappioasemassa. Vastustajalla parempi henki päällä & onnistumisia tuli. Eikä mitään tuurimaaleja vaan taidokkaita vetoja yläkulmiin. Vikaan erään lukemissa 7-3. Pikkuhiljaa Papatkin alkoivat lämmetä ja kun pakitkin tulivat mukaan hyökkäykseen alkoi tapahtua. Vikas erä voitettiin 3-1, mutta ei saatu välimatkaa kiinni. Pataan 8-6. Kolmas hyökkäysketju olisi ollut tarpeen. Onnittelut Janne K, Penni & Jarkka kauden ekoista pisteistä.

Tehomiehet: Janne K 2+0, Petri 2+0, Lamppu 0+3, Penni 0+2

0 - 102:05VastustajaVastustaja
1 - 105:15Honni KariKrykov Valeri
2 - 106:11Knuutinen JannePynnönen Petri
2 - 206:20VastustajaVastustaja
2 - 308:48VastustajaVastustaja
2 - 416:16VastustajaVastustaja
2 - 524:42VastustajaVastustaja