Paakarin Pojat Papat - Pro Stars (4 - 3)

Aika: 24.10.2020
Paikka: Kauppi Sports Center
Sarja: Ikämiehet M50

Vastassa hallitseva Suomen mestari. "Hieman" jännitti, minkälaista myllytystä olisi tiedossa. Päätettiin varmuuden vuoksi aloittaa neljällä pakilla. Ottelua oli käyty vajaa kaksi minuuttia, kun Nybba laittoin pallon pussiin. Pro Stars ei tästä hätääntynyt, vaan teki kaksi seuraavaa. Toka erä oli tiukkaa vääntöä & se päättyi 0-0. Kolmannen erän alussa Tom tasoitti tilanteeksi 2-2. Sitten saatiin vastustajan kenttäpuoliskolla vapari, missä Pro Starsin pelaaja oli aivan liian lähellä meidän pelaajia, hän sai pallon & siitä seuranneen hyökkäyksen päätteeksi pistettiin pallo omaan maaliin. Vaparissa oli selvä väärä etäisyys, mutta tuomarit vain levitteli käsiään. Uskoa riitti omaan tekemiseen & Janne N pisti pallon häkkiin & tasoitti ottelun. Ajassa 41.24 päästiin pelaamaan ylivoimaa & sen päätteeksi vastustaja yllätys yllätys nousi 3-1 ylivoimahyökkäykseen. Jollain ihmeen tavalla Vallu ehti alas & katkaisi hyökkäyksen. Sitten kovaa painetta vastustajan maalille & ajassa 44.59 Vallu teki Janne N syötöstä voittomaalin 4-3. Harvoin jos koskaan on koko Pappojen joukkue hurranut voittoa kädet ylhäällä. Pro Starsin pelaajat, joista varmaan kaikilla liigataustaa (toisin kuin meillä) osasivat liikkua, vaihtaa paikkaa & hakea tyhjää tonttia. Juhan torjunnat & koko joukkueen uhrautuva puolustus kuitenkin toimi. Pakeista Penni, Jarkka & Lamppu totesivat pelin jälkeen, ettei tullut vedettyä yhtään laukausta kohti vastustajan maalia. Tosin kaikki Pro Starsin maalin johtuivat meidän pahoista virheitä. Upea voitto.

Tehomies: Janne N 1+2

1 - 001:22Nybergh Kristian Nyberg Jan
1 - 107:05VastustajaVastustaja
1 - 214:02VastustajaVastustaja
2 - 230:55Sandell TomEi syöttäjää
2 - 3 (om.)34:24Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 335:01Nyberg JanPuskala Tommi
4 - 344:59Krykov ValeriNyberg Jan