Paakarin Pojat Papat - M-Team Fossiilit (3 - 6)

Aika: 24.10.2020
Paikka: Kauppi Sports Center
Sarja: Ikämiehet M50

Ekan pelin jälkeen aika moni hoiti vanhoja tai uusia vammoja. Fiilis oli kuitenkin hyvä & lähdettiin tokaan peliin itsevarmoina. Se ei nyt auttanut & M-team nakutti ekassa erässä yhden & tokassa erässä kaksi maalia meidän jäädessä nollille. Kolmannen erän alkuun saatiin heti maali, mutta lukuisista paikoista huolimatta vastustaja teki seuraavan & johti jo 4-1. Painettiin päälle, karvattiin korkealta & M-team joutui turvautumaan roikkupalloihin. Pelattiin useaan otteeseen ilman maalivahtia, sekä ylivoimalla että tasakentällisin, mutta M-teamin veskari pelasi kuitenkin upeasti & piti torjunnoillaan heitä pystyssä, kuten tilastot osottavat. Jotenkin ei vaan saatu konetta käynnistymään vasta kun kolmannessa erässä. Todella harmittava tappio.

Tehomiehet: Vallu 1+1, Lamppu 1+1