Paakarin Pojat Papat - Ylhäs Haudat (6 - 7)

Aika: 25.2.2023
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: Ikämiehet M50

Tässä ottelussa oli myös panosta & voitto olisi ollut tosi tärkeä. Pakit sopi keskenään, ettei Varkaudessa kolme maalia tehnyt Yes-mies tee yhtään maalia. Kuinkas kävikään. Kolmen minuutin kaveri tulee maalin takaa & nostaa rystyltä takanurkkaan meidän pelaajien seuratessa vieressä. Ekassa erässä me tehtiin kolme maalia, mutta Ylhäs teki neljä, joten tokaan erää maalin perässä. Ajassa 21.34 saatiin rankkari, jonka Vallu pisti sisään. Tästä hetki & Tom siirsi meidät 5-4 johtoon. Sitten taas käsittämätön musta hetki & Ylhäs teki vajaassa minuutissa kolme maalia. Vikaan erään siis 7-5 takaa-ajoasemassa. Koko erä oli aikaa päästä tasoihin & johtoon, mutta saatiin vasta lopussa, kun pelattiin ilman veskaria, Peter L maalilla kavennus. Lähemmäksi ei päästy. Koko pelin aikana ei saatu sellasta draivia päälle kuin ekassa pelissä. Ylhäs pelasi hyvää joukkuepeliä siirtäen palloa pelaajalta toiselle. Me sorruttiin siihen, että hyökkääjät odotti ylhäällä & pakit heitti sinne kaaripalloja. Ei pystytty hyökkäämään niin, että pakit olisivat olleet tukemassa. Oltiin myös omassa päässä pehmeitä & sorruttiin virheisiin, joista Ylhäs sitten rokotti.