Paakarin Pojat Papat - Jeremy Hårdis (2 - 4)

Aika: 24.3.2024
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: Ikämiehet M55

Aamuottelu lähti käyntiin todella rauhallisesti. Jerymy piti enemmän palloa & sai luotua muutaman maalipaikan. Ajassa 8.24 Kaitsu pisti pallon verkkoon Vallun syötöstä. Tästä meni vain kahdeksan sekuntia & Jerymy tasoitti. Todella harmittavaa. Eka erä 1-1. Tokaan erään hyvällä fiiliksellä. Voittoon on kaikki mahdollisuudet. Peli aaltoili päästä päähän, Jerymy kolisutteli maalirautoja & ajassa 21.55 he saivat sitten pallon maaliin. Vikaan erään 2-1 tappioasemista. Vastustaja siirtyi 3-1 johtoon, mutta saatiin kavennettua tilanteeksi 3-2 Vallun ylivoimamaalilla. Tästä vai 19 sekuntia & Jerymy lisäsi taas johtoa. Meillä oli paikkoja, mutta tehottomuus vaivasi. Siirreltiin maalipaikoista vielä palloa kaverille, vaikka olis pitäny pistää palloa verkon perukoille. Muutenkin hyökkäyksestä puuttui tehoja, kun pakit eivät aina olleen mukana antamassa tukea vaan päivystivät puolessa kentässä. Totuushan on myös, että kun joukkueen kaksi parasta maalintekijää Janne (13) & Nybba (13) puuttuivat, niin se vaikutti myös lopputulokseen. Jos he olisivat olleet mukana, niin lopputulos olis ollut toisenlainen.