Paakarin Pojat Papat - Jeremy Hårdis (1 - 1)

Aika: 17.12.2023
Paikka: Spiral Salit Kaukajärvi
Sarja: Ikämiehet M55

Nyt oli vastassa aivan eritasoinen joukkue kuin ekassa pelissä. Oltiin tehty pelisuunnitelma (kyllä, luit oikein), missä koko joukkue sitoutui puolustamiseen & vielä niin, että Jeremyn #27 olisi erityisvartioinnissa. Peli tempoili päästä päähän & paikkoja oli, mutta ei saatu sisään. Ekassa erässä meiltä hylättiin maalinedusmaali mielestämme aiheetta. Erän lopussa Penni laittoi Vallun syötöstä pallon maaliin. Toka erä jatkui kovalla temmolla & pienen merkkausvirheen johdosta #27 sai riittävästi tilaa & latasi pallon yläpeltiin. Kolmas erä jatkui kuten aikaisemmatkin & koko joukkue taisteli upeasti. Erän loppupuolella meille tuomittiin jäähy, mutta saatiin tapettua se ilman takaiskua. Peli päättyi 1-1 & oltiin tulokseen tyytyväisiä. En muista, ollaanko koskaan puolustettu koko joukkueen voimin noin tehokkaasti & uhrautuvasti. Jos pallo lopulta pääsi maalille asti, niin Artsi hoiti hienosti loput.
1 - 014:42Pynnönen PetriKrykov Valeri
1 - 125:02VastustajaVastustaja
38:37Nyberg Jan2 min
Laitinen Arto: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa