Paakarin Pojat Papat - Pro Stars (4 - 8)

Aika: 24.2.2024
Paikka: Momentum-halli
Sarja: Ikämiehet M55

Ja nyt vastassa sarjakakkonen & heiltä ei puuttunut pelaajia. Meiltä räjähtävä alku, kun Janne laittoi reikäpallon maalliin Nybban syötöstä ajassa 00:07. Hetken hyvä fiilis, kunnes tajuttiin, että Pro Stars pitää & liikuttaa palloa & meillä on taas suuria vaikeuksia saada palloa omille. Seuraavat kolme maalia vastustajille & tokaan erään 3-1 tappioasemista. Toka erä alkoi meiltä hienosta & kavennettiin tilanteeksi 3-2. Sitten alkoi Pro Starsin jyräys & he tekivät seuraavat kolme maalia. Vika erä meni tasan 2-2 & lopulta 8-4 tappio. Pelistä ei jäänyt jossiteltavaa, sillä sen verran parempi Pro Stars oli tällä kertaa.

Pelissä tapahtui Jannen todella ikävä loukkaantuminen, joka johti hotellin sijaan kotimatkaan & siihen, että loppukausi on paketissa. Jannella olisi ollut mahdollisuus VIP-matkaan katsomaan Bayern Munchenin kotipeliä, mutta valitsi mieluummin Porin.